info@hansdemunnik.com

Testimonials

De klanken kwamen fluweelzacht uit zijn trompet.

Tijdens het jubileumconcert van het koor Chapeau was er een verrassend optreden van de jonge trompettist Hans de Munnik. Met schijnbaar groot gemak speelde hij stukken van Eric Vloeimans en het bekende Con te partirò van Francesco Sartori. En dan te bedenken dat hij dit alles doet naast zijn studie aan de TU in Delft. Ik ben ervan overtuigd dat we meer van Hans gaan zien als trompettist en wellicht ook als ingenieur!

Martin van Pernis

voorzitter raad van toezicht Rotterdams Philharmonisch Orkest

WE WANT MORE!

Wat een waanzinnig optreden!! Jouw uitvoering van ‘Sorry’ van Kyteman was een absoluut hoogtepunt van EWI in Concert. Jouw flair en sterkwaliteit inspireerde het publiek én het orkest. Wat een feest om met een solist te spelen die met zijn muzikaliteit het stuk naar the next level trekt. Mooie rust en zelfverzekerdheid kwam je als repetitor en musicus goed van pas. Zowel het publiek als orkest riep: “We want more”!

Ilse Bakker

organisator EWI in Concert (IFOT)

Hans is niet wat hij doet, hij doet wat hij is.

Hans is meer dan een uitstekende trompettist. Hij is Hans, met een eigen geluid en zeer zelfredzaam als het gaat over zijn studie structuur. Mooi om te mogen meekijken hem de ruimte te zien innemen als zijn podium.

André Heuvelman

trompettist en docent

De zaal genoot van zijn prachtige spel.

Na het gastoptreden van Anita Meyer had ons concert een verrassend element nodig, om niet in een spreekwoordelijk gat te vallen. Die verrassing klonk plotseling bij de deur in de vorm van prachtig trompetspel; verrassender kon het niet zijn. Terwijl er langzamerhand licht kwam op Hans de Munnik, was het een genot om te luisteren naar Hans’ adembeheersing en prachtige lijnen. Een aanwinst voor ons, hulde!

Eric van Dalum

koordirigent Chapeau